• /مناطق ويژه علم و فناوري/
  • پنجمين نشست هم انديشي مناطق ويژه علم و فناوري كشور برگزار شد

  • ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۸

 

پنجمين نشست هم انديشي مناطق ويژه علم و فناوري كشور با حضور دكتر وحيد احمدي دبيركل شوراي عالي علوم تحقيقات و فناوري و معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دكتر جبارزاده استاندار آذربايجان شرقي، مهندس ميرمحمدي استاندار يزد و دكتر سالاري استاندار بوشهر و همچنين مديران دبيرخانه شوراي عالي و مناطق ويژه علم و فناوري كشور در استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، در اين نشست شركت‌كنندگان تاكيد كردند: با توجه به نقش كليدي مناطق ويژه علم و فناوري به عنوان يك اكوسيستم ‌نوآوري به منظور تحقق اهداف سند چشم‌انداز بيست ساله نظام، توجه ويژه به الزامات توسعه دانش‌بنيان مبتني برسياست‌هاي كلي علم و فناوري ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري (مد ظله العالي) در برنامه‌هاي توسعه‌اي كوتاه مدت و بلند مدت كشور (مانند برنامه ششم توسعه و ...) ضروري است.

همچنين با توجه به نقش مناطق ويژه علم و فناوري به عنوان مدل اجرايي تحقق جامعه دانش‌بنيان، در چارچوب ايجاد هماهنگي و هم‌افزايي ميان برنامه‌ها و ظرفيتهاي علمي و اجرايي بخش خصوصي و دولتي، هر يك از دستگاه‌هاي اجرايي وظايف محوله خود در سياست‌گذاري‌ها و تصميم‌گيري‌هاي استاني در حوزه علم و فناوري به هيات اجرايي استان‌هاي داراي منطقه ويژه علم و فناوري تفويض كنند.

در اين جلسه عنوان شد: با عنايت به جايگاه مناطق ويژه علم و فناوري در دستيابي به اهداف سياستهاي اقتصاد مقاومتي، لازم است، تاسيس و توسعه مناطق ويژه علم و فناوري استان‌هاي آذربايجان شرقي، اصفهان، بوشهر، خراسان رضوي و يزد به عنوان طرح منتخب اقتصاد مقاومتي استان‌هاي مذكور تصويب شود و سازمان برنامه و بودجه رديف اعتباري مستقل براي زمينه‌سازي توسعه دانش‌بنيان آن‌ها فراهم نمايد.

همچنين با توجه به جايگاه شركتهاي دانش بنيان و شركت‌هاي خدماتي پشتيبان آن‌ها در شكل‌گيري اقتصاد دانش‌بنيان، لازم است دستگاه‌هاي ذيربط زمينه‌هاي بهره‌مندي شركت‌هاي داراي نشان منطقه ويژه از مشوق‌هاي مالي و غيرمالي مورد تاييد شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري را فراهم كنند.

مناطق ويژه علم و فناوري با تاكيد بر اهميت ديپلماسي علمي و فناوري در سطوح بين‌المللي، منطقه‌اي و جهان اسلام، بر ضرورت توجه به فرايندهاي ايجاد، انتقال و تجاري‌سازي فناوري در تعاملات علمي و همكاري‌هاي بين‌المللي تاكيد مي‌نمايند.

تعداد بازدید : ۴۷۴      تاریخ: 1395/09/28

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت